Buitenbios

Ragazze Lustrum Manifestatie

ZONDAG 23 JUNI 2024

Tickets nu beschikbaar onderaan deze pagina!

Op zondag 23 juni wordt er bij het Pesthuis in Leiden een filmavond in de open lucht georganiseerd. Tijdens deze gezellige zomeravond is iedereen van jong tot oud welkom en kan je onder het genot van wat popcorn en een drankje genieten van een film (misschien zelfs wel twee). Mocht je hier nou net zo enthousiast van worden als wij, koop dan een kaartje vanaf 23 april om 12:00!

Je kunt voor zowel een middag- als avondvoorstelling kiezen. ‘S middags zal er een animatiefilm worden getoond, die binnenkort bekend gemaakt zal worden.

Voor de avondvoorstelling kunnen jullie, de kijker, van tevoren je stem uitbrengen en dus bepalen welke film het uiteindelijk wordt. Wil jij nou ook invloed hebben op welke van deze drie films het uiteindelijk wordt, breng dan je stem uit van 22 april tot 29 april. De link hiervoor is te vinden via onze instagram: @buitenbiosleiden. We hopen je daar te zien!

FAQ


 • 1. Waneer is BuitenBios?

  BuitenBios zal plaatsvinden op zondag 23 juni 2024.

 • 2. Waar is BuitenBios?

  Je zal kunnen genieten van onze openluchtbioscoop bij het Pesthuis in Leiden. Het volledige adres is Pesthuislaan 7, 2333BA Leiden. Bezoekers van de films worden verwacht Ingang Zuid: Plesmanlaan te gebruiken.

 • 3. Hoe laat begint BuitenBios?

  Er zullen twee films gedraaid worden. Bij de middagfilm zal de inloop starten om 15:00, de film zelf zal om 15:30 starten. Bij de avondfilm zal de inloop zijn vanaf 19:30, waarna de film om 20:00 zal starten.

 • 4. Hoeveel kost een kaartje?

  Wij bieden verschillende tickets aan. Naast een keuze tussen een middag- of avondvoorstelling, kun je ook kiezen of je een ticket met of zonder stoel/zitzak wil kopen. Een normaal ticket (zonder stoel/zitzak) zal €5 kosten. Een ticket met stoel of zitzak zal €7 kosten. LET OP: op 23 mei zullen we de verkoop van Early bird tickets stop zetten en zullen de Late birds beschikbaar komen. Bij de Late birds zal de prijs een euro stijgen.

 • 5. Welke films worden er gedraaid?

  De film die als middagvoorstelling zal worden gedraaid, heeft de organisatie zelf gekozen. Dit is Ratatouille geworden! Hieronder de trailer van de film:

  De film die als avondvoorstelling zal worden gedraaid, heeft de kijker mogen kiezen. Dit is Top Gun geworden! Hieronder de trailer van de film:

 • 6. Kun je stoelen huren of zelf meenemen?

  Wij bieden uiteraard tickets aan waarbij je een stoel (of zitzak) kunt huren. Daarnaast bieden wij ook normale tickets aan, hierbij mag je zelf een stoel, zitzak of kleedje meenemen. LET OP: De ondergrond is grint, dus houd daar rekening mee.

 • 7. Mag je huisdieren meenemen?

  Huisdieren zijn helaas door de locatie niet toegestaan om mee te nemen.

 • 8. Waar kan je parkeren?

  Bij de locatie zelf is helaas geen gelegenheid om auto’s te parkeren. Maar er zijn wel parkeergarages in de buurt. Hieronder de dichtstbijzijnde:

  • Parkeergarage Morspoort: 8 minuten lopen naar het Pesthuis.
  • arking centrum Level Leiden: 8 minuten lopen naar het Pesthuis.
 • 9.Mag ik eigen consumpties meenemen?

  Het meenemen van eigen consumpties, zowel eten als drinken, is niet toegestaan. Op de locatie zelf zullen wij popcorn, ijsjes en drankjes verkopen.